Price Range
    Manufacturers
    Home > Products > Novel > PINK SMILE
    PINK SMILE
    enlarge
    Save

    PINK SMILE

    Add to Compare
    RM  23.00  20.70  
    Item details
    SKU: 9789670992358
    Weight: 441 grams
    Stock: Stock available

    Brand: NOVEL
    ISBN: 9789670992358
      Share This   Add To Facebook   Add To MySpace   
    “Kenapa selalu pengsan?”
    “Saya ada masalah.”
    “Masalah?”
    “Setiap kali… Tengok awak.”
     
    Luna - Si pencinta tegar tapi hanya mampu tengok dari jauh aje setiap kali dia ke Duncan CoffeeHouse. Kaz merupakan aura beku yang mampu mencairkannya dalam lima saat. Tiap kali berada dekat dengan Kaz, Luna kena panick attack. Pengsan tak sedar dunia apabila ‘dunia’ impiannya berada dekat dengannya. 
     
    “Eh, nak ke mana tu?”-Luna
    “Nak lari jauh dari awak.”-Kaz
    “Apa salah saya?”-Luna
     
    “Salah awak sebab nak berkawan dengan saya. Saya tak perlukan kawan perempuan macam awak.”-Kaz
     
    Kaz - Kehadiran Luna menjadi pencetus ilham untuk menu terbaru Duncan CoffeeHouse. Luna, perempuan comel dengan braces merah jambu! Tanpa sedar si pencetus ilham turut mencetus fenomena luar biasa dalam hati. Tapi mengapa Luna pula cuba main tarik tali? 
     
    “Amacam Pink Smile?”
    “Entah. Dah masuk tiga hari tak tengok kat Duncan. Apa pasal?”
    “Aku cakap pasal menu Pink Smile kau! Bukan pasal perempuan tu... Hehe... Apa cerita ni?”
     
    Akif - Berdiri atas nama seorang sahabat, tetapi tidak pernah ada untuk Luna kerana sering menidakkan perasaan aneh sejak dari bangku sekolah menengah menyebabkannya sering menghilangkan diri. Setelah mengenal pasti rasa yang ada, dia nekad kembali untuk mendapatkan Luna. Dan takdir membawanya ke Duncan CoffeeHouse, di mana Luna sering datang menjenguk cinta. 
     
    “Jadi isteri aku. Nak?”-Akif
    “Eh! Kau...” 
    “Janganlah main-main macam ni weh. Takut aku! Haha!”-Luna
     
    Dapatkah Akif merebut kembali cintanya yang telah lama ditinggalkan? Bagaimana pula keputusan Luna? Siapa pilihan Luna? Sama ada kisah semalam atau cinta impiannya? Duncan CoffeeHouse menyatukan kembali mereka semua, merungkai semua persoalan yang membelenggu mereka bertiga.